abet

İTÜ Jeoloji Mühendisliği Lisans Programı, ABET Mühendislik Akreditasyon Komisyonu (EAC) tarafından akredite edilmiş bir programdır, www.abet.org(Kriter: Genel)

İTÜ Jeoloji Mühendisliği Lisans Programı akreditasyon bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

ABET Mühendislik Akreditasyonu Komisyonu (EAC) ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Türkiye Petrolleri Offshore Technology Center Bursu
LİSANS ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BURS PROGRAMI

WhatsApp Image 2021-10-02 at 20.29.15
Adayların lisans bursu başvurusu için sahip olması gereken genel koşullar:

• T.C. vatandaşı olması,
• ÖSYM Başkanlığınca yapılan üniversiteye giriş sınavı sonucunda TP-OTC tarafından belirlenen lisans programlarına yönelik sıralama içerisinde yer alması,
• Yurt içinde veya yurt dışında, daha önce herhangi bir lisans derecesine sahip olmaması,
• Sınavın yapıldığı yıl, TP-OTC tarafından belirlenen lisans programlarından birine ÖSYM tarafından yapılan ilk yerleştirmede yerleşmiş ve kesin kayıt yaptırmış olması.